Kom med til næste Hørsholm-arrangement. Læs mere her.

Vi vil mærke græsset under fødderne

Fra Teglholmen til Hørsholm

Det bedste er nok de trygge omgivelser og gode stisystemer, som binder byen sammen

Vi besluttede at flytte til Hørsholm, fordi vi savnede naturen og gerne ville
være tæt på skov og strand. Vi boede på Teglholmen i København, men ville
gerne ud et sted, hvor vi kunne mærke græsset under fødderne.
Kim er opvokset i Rungsted, og han har mange gode minder herfra. Samtidig ønskede vi at give vores datter, Alicia, mere frisk luft i hverdagen og mulighed for at lege i en have. Derfor var det oplagt at kigge i retning af Hørsholm.

En god skole og sjov fritid

Alicia er kommet på en god skole, hvor hun trives med mange nye venner. Jeg arbejder på North Zealand International School tæt på byen, og i min fritid dyrker jeg bl.a. karate i Hørsholm Karateklub, hvor jeg også underviser børn, og så nyder jeg at bade med et par af mine veninder hver uge året rundt på Rungsted Strand. Kim er sejler og benytter sig derfor også meget af havnen og så er han også medlem af Hørsholm Jagtforening, hvor han er formand for jagthornklubben. Alicia går til karate, og hun holder også meget af at synge i kor i Nordsjællands Juniorkor. 

I Hørsholm er alt tæt på, og vi har bl.a. en rigtig skøn og hyggelig gågade med masser af liv. Her er fine indkøbsmuligheder og lækre specialbutikker tæt ved Hørsholm Midtpunkt og Trommen. Men det bedste er nok de trygge
omgivelser og mange gode stisystemer, som binder byen sammen. Det er rart, når vores datter er ude på egen hånd og besøge vennerne. Det er vel egentlig det, vi sætter allerstørst pris på ved Hørsholm.